A dedikáló körút plakátja:

A lemezen található számok:

1. MÉG VÁR RÁNK EZ A FÖLD
2. TÖBBET ÉRSZ
3. JÁTSZOL VELEM
4. MIÉRT HAZUDOM...
5. BÁRHOGY SZERETNÉD
6. ÁRNYÉKBAN A FÉNY
7. BOSSZÚBÓL?!
8. EZ VAN
9. RÓLAD ÁLMODOM
10. ROSSZ ÚTRA TÉVEDTEM

Az Anti Fitness Club lett a legjobb új előadó!!!

Csütörtökön ők vehették át a COMET gömböt a legjobb új előadó kategóriában!

"Felemelő érzés és nagyon nagy elismerés ez nekünk! Többen jósolták nekünk ezt az eredményt, de mi egészen addig a pillanatig nem hittük el, amíg ki nem mondták a nevünket a színpadon!" - mesélték lelksen a csapat tagjai.

Az ablak bezárásához kattints a képre 

BRAVO OTTO 2008

Az ablak bezárásához kattints a képre  

A zuhogó eső ellenére is több mint ezren várták az Anti Fitness Club lemezbemutató nagykoncertjét!
Június 7-én a Westend City Center Millennium tetőteraszán tizenhatodik alkalommal adtuk át a BRAVO OTTO díjakat! Az égiek cseppet sem voltak kegyesek az összegyűlt több ezres nézősereghez, hiszen a gála felénél zuhogni kezdett az eső, és sajnos az Anti Fitness Club koncertjét biztonsági okokból idő előtt be kellett fejezni. Nem volt más választásunk, így is szerencse, hogy a stáb megúszta áramütés nélkül! Nem rajtunk múlott, ha tehettük volna, végignyomjuk a bulit. Ezúton is szeretnénk megköszönni a rajongóinknak, hogy a szakadó esőben, bőrig ázva is kitartottak mellettünk! Fantasztikus érzés volt színpadon állni, és biztosan lesz még alkalmunk kárpótolni őket!? - nyilatkozta a zenekar frontembere, Tomi. Az Anti Fitness Club számára egyébként több szempontból is különleges volt a szombat, hiszen nem csak az első budapesti nagy koncertjüket tartották, de ezen a napon jelent meg a debütáló nagylemezük, amit az egyik elektronikai áruházban több ezer rajongónak dedikáltak, és ők kapták az év felfedezettjének járó OTTO szobrot is!

 Anti Fitness Club nagylemeze:

 A visszaszámlálás elkezdődött, június 7-én végre a boltokba kerül az AFC bemutatkozó nagylemeze. Az albumot tinik tízezrei várják lélegzet visszafojtva, hiszen az elmúlt hónapokban olyan hatalmas rajongótáborra tett szert a fiatal csapat, melyről a legtöbb zenekar csak álmodozik. Persze ez sem véletlenül alakult így...

Az Anti Fitness Club a magyar zenei élet első - és eddig egyetlen - olyan fiatal modern rock zenekara, mely  image-ben, hangzásban, előadásmódban, hangszeres tudásban, dalszövegekben és a tagok életkorában megfelel a mai nemzetközi elvárásoknak! Egy dolgot azonban mindenképpen fontos kiemelni: Az AFC nem egy producerek által összerakott "játékzenekar", hanem egy hiteles, minden lépcsőfokot bejárt, rutinos rock banda, a 20 éves átlag életkoruk ellenére. A srácok nem a figyelemfelkeltő fotók és a szép klipek érdekében öltözködnek különleges, egyedi módon és festik a hajukat a szivárvány összes színére! Ők valóban azok a fiúk, akiket a képernyőn láthatnak, dacolva a folyamatos támadásokkal, amik az utcán, az iskolában, vagy egyéb helyen érik őket.
Az AFC bombaként robbant be a magyar könnyűzenébe!

Bemutatkozó klipjük (Még vár ránk ez a Föld) már az első héten a magyar zenei csatornák legmagasabb rotációjában játszott dala lett. A második dal (Többet érsz!) szintén fantasztikusan kezdett a zenecsatornákon, mind a mai napig az egyik legtöbbet pörgetett klip. A hirtelen népszerűségen felbuzdulva a VIVA TV egy reality show-t kezdett forgatni Tomival, a frontemberrel. A Stáb címre keresztelt műsor nézettségi rekordot döntött, így nem volt kérdéses a folytatás sem. Az Ausztráliában rögzített új részeket már a VIVA nézői is láthatják.

A média fantasztikus érdeklődését mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetekben nyilvánosságra került, különböző zenei díjakra történő jelölések:
BRAVO OTTO 2008: Az év felfedezettje, Az év videó klipje - Még vár ránk ez a Föld
VIVA COMET 2008: Az év új előadója, Az év videó klipje - Még vár ránk ez a Föld
POPCORN Sztárválasztás 2008:  A 2007-es év kedvenc magyar csapata,  A 2007-es év kedvenc magyar rock csapata,  A 2007-es év kedvenc magyar slágere - Még vár ránk ez a Föld
Nagylemezzel nem rendelkező zenekar ennyi jelölést még nem gyűjtött be a hazai könnyűzenei életben.

A hamarosan boltokba kerülő albumon 10 lendületes, fantasztikusan slágeres modern rock dal hallható. Hat dalt a fiúk írtak, míg négy szerzemény egyik legelismertebb zeneszerző/producere, Szabó Zé munkáját dicséri. A srácok már élőben is tesztelték az új nótákat, bemutatkozó koncertjükön több ezer rajongó bulizott a színpad előtt.

Az Anti Fitness Club egy fiatal, lendületes csapat, jóképű, tehetséges srácokkal, óriási lendülettel, és világot megváltó célokkal. Ha valakiknek, akkor nekik biztosan sikerül valóra váltani álmaikat, nem csak a magyar, hanem akár a nemzetközi porondon is.

Tóth Gabi szerelmes!

Gabi elárulta, hogy szerelme, Fekete Balázs is szakmabeli, ő az Anti Fitness Club dobosa. "Körülbelül fél éve ismerjük egymást egy baráti társaságba jártunk, eleinte csak barátok voltunk, ez alakult át szerelemmé, ahogyan jobban megismertük egymást. Néhány hete járunk, de azt már most elmondhatom, hogy ez egészen más, mint a többi kapcsolatom volt. Most tényleg szerelmes vagyok. Balázs egy nagyon rendes fiú, ami a mai világban igen ritka." - mondta Gabi, aki reméli, hogy újdonsült szerelme is hasonlóképpen gondolkodik a kapcsolatukról. "Majdnem mindennap találkozunk, de ha mégsem jön össze, akkor telefon. Az tetszik Gabiban, hogy pörgős csaj és nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra." - nyilatkozta rendkívül éretten a dobos.


 Május 12-étől 14:30-tól és 18:00-tól  Stáb Ausztráliában a VIVÁN!!!

A Stáb top 40 kedvenc dala:

40. Sugababes - About you know

39. Britney Spears - Lucky

38. Sheel Beach - Are we ok

37. Good Charlotte - Predistable

36. Nickelback - Rockstar

35. Anti Fitness Club -Többet érsz

34. Run DMC - It 's like that

33. Linkin Park - Shadow of the day

32. Márk.- Földre tévedt angyal

31. Usher - Love in this club

30. Tóth Gabi - Fekete virág

29. Daft Punk - One more time

28. Guns 'N ' Roses - Sweet child O' Mine

27. Leona Lewis - Bleeding Love

26. Moby - In this wold

25. Billy Talent - Fallen leaves

24. Pink - God is a DJ.

23. Snoop Dogs - Sensual Seduction

22. Muse - Time is Running cut

21. James Blunt - 1973

20. Fergie - Big girls don't cry

19. Justin Timberlake - Cry me a river

18. Placebo - Song to say goodbye

17. Kylie Minoque - In my arms

16. Péterfi Bori és Love Band - Vámpír

15. Kanye West - Stronger

14. Funeral for a friend - Roses for the dead

13. Robbie Williams - Feel

12. Flo Rida feat. Timberland - Elevator

11. Panic! At The Disco - 9 In The Afternoon

10. Quimby - Most Múlik Pontosan

9. Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over

8. Britney Spears - Break The Ice

7. 30 Seconds To Mars - From Yesterday 

6. Maroon 5 - Makes Me Wonder

5. AFI - Life Like Winter

4. Király Linda - Can't Let Go

3. Paramore - Misery Business

2. Madonna & Justin Timberlake - 4 Minutes

1. Stáb - Élünk, Ahogy Bárki 

A Ne Fordulj El! kampány:

A 2008-as év nagy reménységének tartott zenekar tagjait az imidzsük miatt érték támadások.

"Volt rá példa, hogy megtámadtak, csak mert máshogy néztünk ki, mint a többiek. Nem értettük, miért, hiszen rengeteg barátunk, ismerősünk van, akitől teljesen különbözünk, mégis felhőtlen a kapcsolatunk velük. Sajnos most a XXI. század hajnalán is sokan a külsőségek alapján ítélik meg a másikat. Jó lenne ezen változtatni, toleranciára tanítani az embereket, hogy szemellenző helyett inkább nyitottak legyenek az újdonságok felé."- " Az igazság relatív. Élj, és tanulj meg élni hagyni."

 Tomi és a kagylók!

Tomi és Mark búvárkodtak, hatalmas teknősökkel úsztak. Tomi egy méretes kagylót pillantott meg a tenger alján, és kíváncsiságán nem tudott uralkodni. Mikor megpróbálta megérinteni a nyitott kagylót, az rögtön összecsukta a héját, és majdnem levágta a zenész ujját.

 "Nagyon megrémültem, és azonnal felúsztam a víz színére" - emlékezett vissza Tomi. "Sosem gondoltam volna, hogy egy kagylóban ekkora erő van. Szerencsére más veszélyes állattal nem kerültem testközelbe, kagylókat pedig mostantól kizárólag a tányéromon piszkálok."

Mark ezek után nem merészkedett a tengeri kagylók közelébe, inkább csak a parton gyűjtögette a már nem élő állatok egykori házait. Néhány szép darabot a hátizsákjában próbált hazahozni, ám az úton a barátainak feltűnt, hogy meglehetősen rossz illat veszi körül az ifjú énekest. A csípős beszólások után sem értette Mark, hogy honnan eredhet a kellemetlen szag, és csak órákkal a kagylógyűjtés után, egy ajándékboltban jött rá, hogy az egyik állatot élve tette a zsákjába, az pedig nem bírta a hosszú utazást, és életét veszítette. Az énekes döbbenten dobta el a hátizsákot, és megfogadta, hogy legközelebb jobban megnézi, melyik kagylónak van még lakója?

"Nagyon szeretem az állatokat, és valósággal bűntudatom volt, hogy megöltem egy kagylót" ? mesélte Mark. "Szerencsére így is sok szép emléket őrzök az utazásról."

   Új klip!!!

2008. április 21-én volt a klippremier a VIVÁN. Az új szám címe többet érsz. A klip máris bekerült a VIVA CHART SHOW-ba a hét csúcsstartolójaként a 25. helyen.

Tóth Gabi és Tomi rendőri kísérettel a reptéren...

 

Szomorúbban is végződhetett volna Tóth Gabi és Tomi kalandja.

Három hetet töltött Ausztráliában a VIVA A stáb című műsorának négy szereplője, számos érdekes kalandban volt részük, de talán a legemlékezetesebb hazafelé történt velük.

Frankfurtban kellett átszállnunk a budapesti járatra, és a reptéren volt még bőven időnk. Gabival kitaláltuk, hogy leszaladunk valamit enni, de úgy elkeveredtünk, hogy rossz terminálban kötöttünk ki, ráadásul ragaszkodtam ahhoz, hogy a gitárom nálam legyen. Minden üvegajtó zárva volt, ezért lementünk egészen a gépekig, ahonnan az utasokat szállítják a buszok. Egyenruhás urak, zord arccal kísértek minket egy irodába, ahol felvették az adatainkat, és várnunk kellett a rendőrökre. Alig akartak elengedni minket. Újra felírták a nevünket, és nagy nehezen hagyták, hogy megkeressük Markot és Zimány Lindát, akik közben természetesen elindultak a gép felé. Futva siettünk hozzájuk, és még éppen elértük a budapesti repülőt. - mesélte Tomi.

Nagyon  féltem, hogy nem engednek bennünket vissza a többiekhez, és lekéssük a gépünket, mert nagyon nehezen tudtuk megértetni magunkat a helyi rendőrökkel. - mondta Gabi.

A négy tinisztár kalandjait hamarosan láthatjátok A stáb második részében a VIVA-n!

 

Stáb 2

 A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: ?http://www.vivatv.hu/download.php?oid=T92402504677758663835002ebf0b6e6;aid=Td22055f42707d886d89944cdedaefea?.

Ausztráliába utazott A stáb négy tagja, és már készítik a műsor következő epizódjait!

Zimány Linda, Mark, Tóth Gabi és Anti Fitness Tomi 30 órás repülőútra indultak. Tóth Gabi egy kicsit tartott a 30 órás repülőúttól, hiszen nagyobb gépen még nem utazott korábban.
Nagyon izgulok, hiszen ez az első nagyobb utazásom. Örültem, de egyben óriási félelem is volt bennem az utazás miatt, ezért felkerestem a természetgyógyászomat, hogy legyőzzem félelmemet. Ez szerintem tökéletesen sikerült. Most már csak az ausztráliai kalandokat kell túlélünk.... ? nyilatkozta Gabi megszeppenve a reptéri várakozás alatt.
Linda és Mark óriási bőröndökkel érkeztek a repülőtérre, és már alig várták, hogy túl legyenek a kegyetlenül hosszú utazáson és megérkezzenek a kenguruk országába. 
Annak különösen örülök, hogy nyári ruhákat kell vinni, mert így többet lehet pakolni. Rengeteget utazom és mint általában, most is túlsúlyos a bőröndöm ? meséli nevetve Linda, aki azt is elmondta nekünk, hogy bár rutinos utazó, legmesszebb Amerikában volt. Ausztrália számára is óriási élmény lesz.
Az utazás ötlete egyébként Tomitól származik, akinek barátai élnek kint. Tomi addig győzködte Markot, míg ő is rábólintott az utazásra. Linda sem vacilált sokat, s ha már ők hárman útra kelnek, akkor Gabit is bevonták a kalandba. Önállóan intézték az utazással járó ügyeket, s mire mindennel meglettek, már csak a menedzsereiket kellett meggyőzniük. Mark és Tomi esetében ez nem volt könnyű, ám újabb ötlet vetődött fel: ha már úgyis együtt vannak a fiatalok, akkor miért ne készülhetne Ausztráliában A stáb második része. A VIVA támogatta az ötletet, így a ?csavargást? felügyelettel, és a kamerák kereszttüzében folytathatják a zenészek. ? Egyedül nem vágtam volna bele, de Markékkal biztosan kellemesen telnek majd a napok. Azt sajnálom csak, hogy az Anti Fitness Club másik három tagja nem tarthatott velünk. Dolgoznak a srácok az első albumunkon, és a suliból sem kaptak engedélyt. ? árulta el Tomi. 
Régi vágyam, hogy eljussak Ausztráliába, ezért sem gondolkodtam sokat Tomi ötletén. Eddig mindig egyedül, vagy haverokkal utazgattam, ez lesz az első alkalom, hogy a szerelmemmel is megoszthatom ezeket az élményeket ? kontrázott rá Mark.
Tóth Gabi, Zimány Lida, Mark és Anti Fitness Tomi a reality show vége után is összetartanak, hiszen nemcsak barátságok, hanem Mark és Linda között szerelmi szál is szövődött. Nem csoda, hogy örömmel fogadták, lesz folytatása a valóság show-nak, amit hamarosan láthattok majd a VIVA-n. Addig is figyeljétek az Interaktívot minden hétköznap a zenecsatornán, hiszen a tinisztárok gyakran bejelentekeznek majd Ausztráliából, hogy megosszák veletek élményeiket.

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
Hogy tetszik az új klip???
Nagyon jó!!! Imádom!!! XD
Jobb, mint az előző!!! :D
Jó, de az előző jobb volt! :)
Annyira nem jó. :(
Nagyon rossz. :'(